Kerstconcert in de Abdijkerk

Op zaterdag 15 december komt het legendarische ensemble FROMMERMANN naar Aduard. Samen met schrijver Tommy Wieringa geven de zangers een bijzonder kerstconcert in de Abdijkerk. Ze gaan daarin op zoek naar de betekenis van kerst – een onderzoek dat zich afspeelt tussen licht en duisternis, tussen familievete en verzoening, tussen kerstmaal en eenzaamheid. Kerst, kortom, in al haar dubbelzinnigheid.

Klik hier om de trailer te bekijken!

Wees er bijtijds bij als u het niet wilt missen, de kaartverkoop van FROMMERKERST is in volle gang!

________________________________________

Nederlandse cellosonates in de Abdijkerk

Op vrijdag 16 november vond in de Abdijkerk het eerste presentatieconcert plaats van de nieuwste cd in de serie Dutch Cello Sonatas. Die cd's zijn hier te bestellen.

Doris Hochscheid en Frans van Ruth speelden uit die serie de cellosonate van Matthijs Vermeulen en die van Hendrik Witte. Het was een mooie avond met prachtige musici en fijn publiek. Op zaterdagochtend volgde nog een inspirerende masterclass voor cello-pianoduo's.

________________________________________

Vrijwilliger bij de Abdijconcerten?

De Stichting Abdijconcerten heeft plek voor enkele vrijwilligers uit (de omgeving van) Aduard die rond of op de concertdata tijd en zin hebben om te helpen met de organisatie van de concerten. Denk daarbij aan zaken als: affiches en folders rondbrengen, stoelen klaarzetten, koffie schenken in de pauze en opruimen achteraf. De werkzaamheden zijn ook geschikt voor scholieren die hun maatschappelijke stage bij onze stichting willen vervullen. Stuur een mailtje naar info[@]abdijconcerten.nl als u interesse hebt, dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.