Eten en drinken

Tijdens de fietstour wordt er bij enkele concerten voor koffie en thee gezorgd. 's Middags wordt er een lunch geserveerd in Café De Brug. Deze lunch is bij de prijs van de fietstour en het passepartout inbegrepen.

Het diner in Hotel Aduard is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de fietstour en voor houders van een passepartout. Dit driegangendiner is niet bij de prijs inbegrepen, de kosten zijn 26 euro per persoon exclusief drankjes en dit bedrag dient bij aanvang te worden afgerekend in het restaurant. Voor het diner is een reservering verplicht.

Uw (di)eetwensen kunt u aangeven in het opmerkingenveld van de webshop, hier komt u vanzelf terecht als u de tickets voor het lustrumfestival gaat afrekenen.

Reservering Diner met Davine

zaterdag 17 september 2022, 18u00 (Hotel Aduard)

Reservering Diner met Davine

Toegankelijkheid en parkeren

De Abdijkerk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Het is aan te raden op zaterdag bij aanvang van de fietsroute uw auto niet in het centrum van Aduard te parkeren, omdat er slechts beperkte parkeerruimte is. U kunt gebruikmaken van de parkeerterreinen aan de Friesestraatweg (begin van Heereweg), bij Het Hoge Hof (Schoolstraat 4) of bij MFC De Meeden (Burgemeester van Barneveldweg 23).

De exacte fietsroute en de aanvangstijden van de concertroute staan in het programmaboekje dat u bij aanvang van het festival ontvangt. De parkeergelegenheid bij de kerkjes op de route is zeer beperkt en derhalve gereserveerd voor slecht ter been zijnde festivaldeelnemers. De kerkjes op de route zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.